De USA-Canada Experience

donderdag 2 en vrijdag 3 november 2023 in Hotel Figi in Zeist.Dit 2-daagse Noord-Amerikaanse event wordt georganiseerd voor de diverse doelgroepen in de reisbranche.

 

USA-Canada Experience Event op donderdag 2 november 2023

Dit event is bestemd voor product-management en media. Hét moment om te netwerken, elkaar uitgebreid te spreken en informatie uit te wisselen! Het is een besloten event dat alleen op uitnodiging toegankelijk is. Mocht je als reisorganisatie en of productmanager interesse hebben mail dan met info@itnmarketing.nl voor meer informatie.

 

USA-Canada Experience Workshop op vrijdag 3 november 2023

Deze informatieve dag is bestemd voor reisagenten, reserveringsmedewerk(st)ers en MICE-agentenJe ontvangt een volledig verzorgde trainingsdag tussen 09.00 en 17.00 uur, met leerzame workshops waarin je weer helemaal bijgepraat wordt over alle ins & outs van dat product. Natuurlijk is de dag voorzien van allerlei lekkernijen en ronden we gezamenlijk af met een prijsvraag. De vele inspirerende workshops worden gegeven door de participanten, afkomstig uit Canada en de USA. De ultieme gelegenheid om kennis op te doen over vele bestemmingen en producten in Noord-Amerika, zodat jij je klanten van de meest recente informatie kunt voorzien.

De 18 a 20 deelnemers partijen voor 2023 worden in de loop van september bekend gemaakt.

Blijf de website volgen voor up-dates door de maanden heen.

 

 

Organisatie

ITN Marketing verzorgt de complete organisatie, marketing & PR van dit b2b event.