De USA-Canada Experience vindt in 2022 plaats op

donderdag 3 en vrijdag 4 november 2022 in Zeist.


Na een jaar van afwezigheid en daarvoor een Live Community Interactive Concept rekenen wij erop echt terug te zijn met een Live Event! De 18e editie van de USA-Canada Experience is het enige echte Noord-Amerikaanse event in Nederland dat georganiseerd wordt voor de diverse deelnemers in de reisbranche.

 

USA-Canada Experience Event op donderdag 3 november 2022

 

Dit event is bestemd voor product-management en media. Hét moment om te netwerken, elkaar uitgebreid te spreken en informatie uit te wisselen! Het is een besloten event dat alleen op uitnodiging toegankelijk is.

 

USA-Canada Experience Workshop op vrijdag 4 november 2022


Deze dag is bestemd voor reisagenten, reserveringsmedewerk(st)ers en MICE-agentenJe ontvangt een volledig verzorgde trainingsdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Voorzien van een sfeervolle lunch, een uitgebreide afsluitende borrel en een prijsvraag waarbij mooie prijzen en tickets te winnen zijn! Er worden vele inspirerende workshops gegeven door de participanten, afkomstig uit Canada en de USA. De ultieme gelegenheid om kennis op te doen van vele bestemmingen in Noord-Amerika, zodat jij je klanten van de meest recente informatie kunt voorzien.

Er is plaats voor ruim 100 deelnemers om je te laten voorlichten over verschillende bestemmingen en producten uit de USA & Canada.

 

Organisatie

ITN Marketing verzorgt de complete organisatie, marketing & PR van dit b2b event.