Donderdag 2 en vrijdag 3 november 2017 vindt de USA-Canada Experience weer plaats in Hotel & Theater Figi, Zeist

De 13e editie van de USA-Canada Experience is het enige echte Noord-Amerikaanse event in Nederland wat georganiseerd wordt voor de diverse deelnemers in de reisbranche.

Het USA-Canada Experience Event op donderdag 2 november in 2017

Dit event is bestemd voor productmanagement en media. Hét moment om te netwerken, elkaar uitgebreid te spreken en informatie uit te wisselen! Het is een besloten event wat alleen op uitnodiging toegankelijk is.

De USA-Canada Experience Workshop op vrijdag 3 november 2017:

Deze dag is bestemd voor reisagenten, reserveringsmedewerk(st)ers en MICE agenten.

Je ontvangst een volledig verzorgde trainingsdag tussen 09.00 en 17.00 uur voorzien van een sfeervolle lunch, een uitgebreide afsluitende borrel en een prijsvraag waarbij tickets te winnen zijn! Deze dag zal plaatsvinden in hotel Figi in Zeist.

Er worden vele inspirerende workshops gegeven door de participanten, afkomstig uit Canada en de USA. De ultieme gelegenheid om kennis op te doen van vele bestemmingen in Noord-Amerika, zodat jij je klanten van de meest recente informatie kunt voorzien.

De USA- Canada Experience in 2016 was een succesvolle dag waarbij ruim 100 reisagenten, reserveringsmedewerkers en MICE-agenten aanwezig waren om zich te laten voorlichten over verschillende bestemmingen en producten uit de USA & Canada.

Bereikbaarheid + Parkeren

OV
Figi is goed bereikbaar via het Openbaar Vervoer. Ga je met de bus, stap dan uit bij halte Het Rond/1e Dorpsstraat (lijn 50,51,74,251). Ga je met de trein, de NS heeft directe verbindingen met Schiphol, Amsterdam, Utrecht en Arnhem. Bij het NS-station ‘Driebergen-Zeist’ (op ca. 3 kilometer van Figi) staan zowel taxi’s, als bussen die vlak voor Figi (lijn 50, 71) stoppen bij halte Het Rond/1e Dorpsstraat.

Auto
Vanaf de invalswegen verwijzen zowel blauwe parkeerroute-borden als crème bestemmingsborden naar Figi en Slot Zeist. Figi en het Slot liggen op loopafstand van elkaar en zijn daarom grotendeels bereikbaar via dezelfde route. Alle routes hebben een routeinformatiepunt, waar je gratis het laatste stuk van de route kunt afdrukken.

Parkeren
Hotel Theater Figi beschikt over een eigen parkeergarage. De kosten voor de parkeergarage zijn € 5,- per vier uur (dagdeel).  Ook is er een parkeerterrein bij Slot Zeist. Dit terrein is gratis, Slot Zeist ligt op slechts 8 minuten loopafstand van Figi.

Programma 2017

Voor dit jaar staan er ook weer mooie workshops op de planning. De deelnemende partijen tot nu toe zijn:

Air Transat Iceland Air Cruise America & Canada RV Rentals
Edmonton International Airport Air Canada Las Vegas Convention and Visitors Authority
Tourism Yukon Experience Kissimmee Visit Lubbock CVB
Fraserway RV Deep South USA Fredericksburg CVB
VIA Rail The Beaches of Fort Myers and Sanibel Texas Tourism
Visit St. Pete/Clearwater Edmonton Tourism Fort Worth CVB
Rocky Mountaineer Florida Keys & Key West Texas Holiday Travel

Impressie 2016

Organisatie

ITN Marketing verzorgt de complete organisatie, marketing & PR van dit b2b event.

  • Voor meer informatie en deelname als leverancier klik hier
  • Voor overige vragen kun je altijd contact met ons opnemen.