USA-Canada Experience

donderdag 28 en vrijdag 29 oktober 2021

De USA-Canada Experience had in 2020 door Corona een andere presentatie en kunnen we met recht een succes noemen. Lees hieronder de terugblik van het evenement in 2020.
Nieuwe perspectieven bieden de mogelijkheid om de USA-Canada Experience weer in zijn oude vorm terug te brengen. Het evenement gaan we weer in het najaar organiseren. Noteer alvast de datum en binnenkort zullen we ook de locatie op onze website vermelden.

 

USA-Canada Experience Event op donderdag 28 oktober 2021
Dit event is bestemd voor product-management en media. Hét moment om te netwerken, elkaar uitgebreid te spreken en informatie uit te wisselen! Het is een besloten event wat alleen op uitnodiging toegankelijk is.

USA-Canada Experience Workshop op vrijdag 29 oktober 2021
Deze dag is bestemd voor reisagenten, reserveringsmedewerk(st)ers en MICE agenten.

 

________________________________

Terugblik USA-Canada Experience Interactive Webinars – 30 oktober 2020

De eerste virtuele USA-Canada Experience is alweer afgelopen. Wij als ITN Marketing en organisator voor meer dan 15 jaar, zijn blij en voldaan dat we de uitdaging zijn aangegaan dit op deze “virtuele” manier vorm te geven.
Het was een bruisende dag waar in een hoog tempo veel informatie over 4 blokken verspreid door de dag heen werd gegeven. Dit door 12 live Webinars uit te voeren, afgewisseld met hand-outs, polls, veel chats en afsluitend van ieder blok een quiz. Het einde van de dag werd afgerond met een virtuele toast voorafgaand aan de finale quiz met geweldige prijzen die geldig zijn tot eind 2022.

Interactief is het zeker geweest, mede ook door de enthousiaste reacties van leveranciers, maar vooral ook door de agenten die online waren en een levendige chat-communicatie op gang brachten. Veel positief nieuws werd er gedeeld en het gaf echt het “community”-gevoel van “We zijn er met zijn allen mee bezig om deze dag te laten slagen”. Ruim 155 deelnemers hebben meegedaan en veelal 125 deelnemers zijn de hele dag online gebleven. Daar zijn we trots op!

Mocht je Webinars hebben gemist of wil je deze nog eens rustig bekijken, klik dan op de button hieronder, daar kun je ze alle 12 inzien. Ook vind je hier een impressie hoe wij, te gast in het kantoor van Fly-to-the-West, die dag live zaten in de Saloon, het Florida Café en op de Camp-ground. Klik ook hieronder voor de Openingsclip met een knipoog naar het verleden!

Leveranciers in 2020 waren:
Air Transat –
Explore Fairbanks – Fraserway RV – Fredericksburg CVB – Icelandair – Paradise Coast – Tourism Saskatchewan
Tourism Sun Peaks – Tourism Yukon – VIA Rail Canada – Visit Lubbock – Visit St. Pete/Clearwater 

Met speciale dank aan Tioga Tours/Fly to the West, voor hun geweldige gastvrijheid in hun kantoor!

Organisatie

ITN Marketing verzorgt de complete organisatie, marketing & PR van dit b2b event.

  • Voor meer informatie en deelname als leverancier klik hier
  • Voor overige vragen kun je altijd contact met ons opnemen.