USA & Canada Reisbeurs – Eindhoven

Participeer op de Noord-Amerika reisbeurs voor consumenten in Eindhoven!

Voor de derde keer organiseerde ITN Marketing de USA & Canada Reisbeurs in Golden Tulip Jagershorst te Leende (Eindhoven) op: Zaterdag 25 november 2017

Op deze gespecialiseerde reisbeurs informeren en inspireren zo’n 15 reisspecialisten geïnteresseerde bezoekers over de talloze reismogelijkheden in Noord-Amerika. De deelnemers bestonden uit verkeersbureaus, reisorganisaties, luchtvaart- en treinmaatschappijen, autoverhuurbedrijven. Ook worden er presentaties gegeven voor de bezoekers. Over de gehele dag zijn ongeveer 350 bezoekers langs geweest om hun droomreis te plannen.

Voor meer informatie zoals bijvoorbeeld de deelnemers, kijk op onze website www.usacanadareisbeurs.nl. Kijk ook voor meer inspiratie op Facebook.

De datum voor volgend jaar staat inmiddels ook alweer vast: Zaterdag 24 november 2018.

Doelgroep

In Eindhoven komen ongeveer 400 consumenten vanuit voornamelijk het zuiden van het land, om informatie in te winnen en om reizen te boeken. Als deelnemer krijg je de kans om in gesprek te komen met een grote groep potentiële klanten. Het aantal aanvragen en boekingen na de beurs is hoog gebleken bij navraag bij de deelnemers.

Meer dan 75% van de doelgroep komt bewust en vooraf online opgegeven naar de reisbeurs toe. Ze hebben vaak de keus al gemaakt om binnen afzienbare tijd naar de USA of Canada af te reizen. Voorwerk hebben ze gedaan via internet of via ‘social influencers’. Wij vragen voor deze beurs een laagdrempelige entree met korting. Ervaring leert dat bezoekers zich meer committen om te komen na inschrijving en dat leidt tot een serieus gericht publiek. Ook krijgen we op deze manier inzicht in de gegevens en behoeftes van de bezoekers.

De locatie wordt in Noord-Amerikaanse sfeer ingericht. Voor Golden Tulip ‘Jagershorst’ staat een camper waar bezoekers een kijkje in kunnen nemen. Ook kunnen bezoekers gedurende de dag presentaties volgen over vele reisbestemmingen.

De website www.usacanadareisbeurs.nl is een portaal van alle deelnemers voor de consumenten voor de twee USA & Canada reisbeurzen die er nu in Nederland georganiseerd worden. De website wordt doorlopend aangepast

 

Bekijk dit filmpje voor een terugblik op de beurs in 2016:

Organisatie

ITN Marketing verzorgt de complete organisatie, marketing & PR van dit b2c event.