USA & Canada Reisbeurs

De grootste Noord-Amerika reisbeurs voor consumenten in Nederland!

De USA & Canada Reisbeurs van 2017 was een succes! Verspreid over twee dagen zijn er ongeveer 1700 consumenten langs geweest om hun droomreis te plannen.

Op deze gespecialiseerde beurs informeren en inspireren ruim 40 reisorganisaties geïnteresseerde bezoekers over de talloze reismogelijkheden in Noord-Amerika. De deelnemers bestaan uit verkeersbureaus, reisorganisaties, luchtvaart- en treinmaatschappijen, autoverhuur- en camperverhuur-bedrijven. Om een product tijdens de beursdagen extra te promoten is er een mogelijkheid om presentaties te geven voor de bezoekers.

Bezoek voor meer informatie en de deelnemerslijst 2018 onze website www.usacanadareisbeurs.nl. Er is ook een speciale Facebook pagina.

In 2018 organiseert ITN Marketing deze beurs voor de zesde keer op:

 

Zaterdag 3 en zondag 4 november 2018

van 10.00 tot 17.00 uur

in Hotel Figi in Zeist.

Doelgroep

In 2017 kwamen ruim 1700 consumenten vanuit verschillende delen van het hele land om informatie in te winnen en reizen te boeken. Als leverancier krijg je bij deze consumentenbeurs de kans om in gesprek te komen met een grote groep potentiële klanten. Het aantal aanvragen en boekingen na de beurzen bleek hoog bij navraag bij leveranciers.
Meer dan 75% van de doelgroep heeft zich vooraf online ingeschreven. Ze hebben vaak de keuze al gemaakt om binnen afzienbare tijd naar de USA of Canada op vakantie te gaan. Voorwerk hebben ze gedaan via internet of via ‘social influencers’.
Wij vragen voor deze beurs een laagdrempelige entree met kortingstaffels.
Ervaring leert dat bezoekers eerder komen als ze zich vooraf hebben ingeschreven. Dit leidt tot een serieus gericht publiek.
De locatie wordt in Noord-Amerikaanse sfeer ingericht. Voor het hotel staan twee campers waarin bezoekers een kijkje kunnen nemen. Ook kunnen bezoekers gedurende de dag gratis presentaties volgen over vele reisbestemmingen.

De website www.usacanadareisbeurs.nl is een portaal van alle leveranciers aan de twee USA & Canada reisbeurzen, voor consumenten, die er nu in Nederland georganiseerd worden. De website wordt doorlopend aangepast.

Bekijk dit filmpje voor een terugblik op de beurs in 2016:

Organisatie

ITN Marketing verzorgt de complete organisatie, marketing & PR van dit b2c event.