USA & Canada Reisbeurs

De grootste Noord-Amerika reisbeurs voor consumenten komt weer!

Zaterdag 30 oktober en zondag 31 oktober 2021

De reisbeurs in 2019 was een succes! Verspreid over twee dagen zijn er ruim 1800 consumenten langs geweest om hun droomreis te plannen. De USA & Canada Reisbeurs hebben we in 2020 moeten overslaan vanwege Corona. We gaan ervan uit dat we een een volwaardige USA & Canada Reisbeurs kunnen organiseren binnen de dan geldende regels.

______________________________

Op deze gespecialiseerde beurs informeren en inspireren de reisorganisaties geïnteresseerde bezoekers over de talloze reismogelijkheden in Noord-Amerika.
Met elkaar als reisorganisaties motiveren en stimuleren wij de consumenten om hun droomreis waar te maken en informatie te geven.
De leveranciers bestaan uit verkeersbureaus, reisorganisaties, luchtvaart- en treinmaatschappijen en camperverhuur-bedrijven.

Om een product tijdens de beursdagen extra te promoten is er een mogelijkheid om presentaties te geven voor de bezoekers.
Bezoek voor meer informatie en de deelnemerslijst van 2019 onze website www.usacanadareisbeurs.nl. Er is ook een speciale Facebook pagina.

 

Doelgroep

Als leverancier krijg je bij deze consumentenbeurs de kans om in gesprek te komen met een grote groep potentiële klanten. Het aantal aanvragen en boekingen na de beurzen bleek hoog bij navraag bij leveranciers.
Ze hebben vaak de keuze al gemaakt om binnen afzienbare tijd naar de USA of Canada op vakantie te gaan. Voorwerk hebben ze gedaan via internet of via ‘social influencers’.

Wij vragen voor deze beurs een laagdrempelige entree met kortingstaffels.
Ervaring leert dat bezoekers eerder komen als ze zich vooraf hebben ingeschreven. Dit leidt tot een serieus gericht publiek.
De locatie wordt in Noord-Amerikaanse sfeer ingericht en gedurende de dag gratis presentaties volgen over vele reisbestemmingen.

De website www.usacanadareisbeurs.nl is een portaal van alle leveranciers aan de USA & Canada Reisbeurs, voor consumenten. De website wordt doorlopend aangepast.

Bekijk dit filmpje voor een terugblik op de beurs:

Organisatie

ITN Marketing verzorgt de complete organisatie, marketing & PR van dit b2c event.

  • Klik hier voor meer informatie over deelname en registratie voor leveranciers.
  • Voor overige vragen kun je altijd contact met ons opnemen.