USA & Canada Reisbeurs

De grootste Noord-Amerika reisbeurs voor consumenten in Nederland was een groot succes!

Afgelopen zaterdag 30 oktober en zondag 31 oktober 2021.

Een kleine 30 reisorganisaties waren blij en enthousiast, na een jaar van afwezigheid, weer persoonlijk consumenten te woord te staan. En dat was wederzijds! Met veel plezier en vol interesse is de USA & Canada Reisbeurs goed bezocht. Veel plannen zijn gesmeed en de boekingen lopen gestaag op.

 

De volgende beurs zal plaats vinden op

Zaterdag 5 en zondag 6 november 2022 te Zeist – “Zorg dat je erbij bent”.

Op deze gespecialiseerde beurs informeren en inspireren de reisorganisaties geïnteresseerde bezoekers over de talloze reismogelijkheden in Noord-Amerika.
Met elkaar als reisorganisaties motiveren en stimuleren wij de consumenten om hun droomreis waar te maken en informatie te geven.
De leveranciers bestaan uit verkeersbureaus, reisorganisaties, luchtvaart- en treinmaatschappijen en camperverhuur-bedrijven.

Om een product tijdens de beursdagen extra te promoten is er een mogelijkheid om presentaties te geven voor de bezoekers.
Bezoek voor meer informatie en de deelnemerslijst van 2021 onze website www.usacanadareisbeurs.nl. Er is ook een speciale Facebook pagina.

Doelgroep

Als leverancier krijg je bij deze consumentenbeurs de kans om in gesprek te komen met een grote groep potentiële klanten. Het aantal aanvragen en boekingen na de beurzen bleek hoog bij navraag bij leveranciers.
Ze hebben vaak de keuze al gemaakt om binnen afzienbare tijd naar de USA of Canada op vakantie te gaan. Voorwerk hebben ze gedaan via internet of via ‘social influencers’.

Wij vragen voor deze beurs een laagdrempelige entree met kortingstaffels.
Ervaring leert dat bezoekers eerder komen als ze zich vooraf hebben ingeschreven. Dit leidt tot een serieus gericht publiek.
De locatie wordt in Noord-Amerikaanse sfeer ingericht en gedurende de dag zijn er gratis presentaties te volgen over de vele reisbestemmingen.

De website www.usacanadareisbeurs.nl is een portaal van alle leveranciers aan de USA & Canada Reisbeurs, voor consumenten. De website wordt doorlopend aangepast.

Bekijk dit filmpje voor een terugblik op de beurs:

Organisatie

ITN Marketing verzorgt de complete organisatie, marketing & PR van dit b2c event.