USA & Canada Reisbeurs

De grootste Noord-Amerika reisbeurs voor consumenten in Nederland is verplaatst!

De reisbeurs in 2019 was een succes! Verspreid over twee dagen zijn er ruim 1800 consumenten langs geweest om hun droomreis te plannen.

De volgende keer zal het geheel in aangepaste Corona-regelgeving worden opgezet. De USA & Canada Reisbeurs hebben we in 2020 moeten overslaan vanwege Corona. Deze tijden vragen om flexibiliteit, zo ook voor de USA & Canada Reisbeurs.
Wij hebben het van oktober 2020 naar januari 2021 verplaatst en nu wederom schuiven we het door.
We houden de optie open voor een pop-up beurs in april of september 2021.

In het najaar organiseren we zeker een volwaardige USA & Canada Reisbeurs. De data en locatie maken wij spoedig bekend op onze website.

_________________________

Op deze gespecialiseerde beurs informeren en inspireren de reisorganisaties geïnteresseerde bezoekers over de talloze reismogelijkheden in Noord-Amerika.
De deelnemers bestaan dit jaar uit een kleine groep die heel graag het persoonlijke contact opzoeken om gezamenlijk de consumenten te motiveren en stimuleren hun droomreis waar te maken en informatie te geven. Nu bestaat ze uit verkeersbureaus, reisorganisaties, luchtvaart- en treinmaatschappijen en camperverhuur-bedrijven.

Om een product tijdens de beursdagen extra te promoten is er een mogelijkheid om presentaties te geven voor de bezoekers.
Bezoek voor meer informatie en de deelnemerslijst van 2019 onze website www.usacanadareisbeurs.nl. Er is ook een speciale Facebook pagina.

 

Doelgroep

In 2021 blijft de doelgroep hetzelfde, maar zal het inschrijven van consumenten in time-slots verplicht worden. De balies van de leveranciers zullen twee keer zo groot zijn en als een rechthoek geplaatst worden om 1.5 meter afstand te kunnen houden op een natuurlijke manier. En wel zo dat met mensen in gesprek kunnen komen en toch gezamenlijk een kaart en brochure kunnen bekijken.

Terugblik: In 2019 zijn er ruim 1800 consumenten vanuit verschillende delen van het hele land geweest, om informatie in te winnen en reizen te boeken. Als leverancier krijg je bij deze consumentenbeurs de kans om in gesprek te komen met een grote groep potentiële klanten. Het aantal aanvragen en boekingen na de beurzen bleek hoog bij navraag bij leveranciers.
Ze hebben vaak de keuze al gemaakt om binnen afzienbare tijd naar de USA of Canada op vakantie te gaan. Voorwerk hebben ze gedaan via internet of via ‘social influencers’.

Wij vragen voor deze beurs een laagdrempelige entree met kortingstaffels.
Ervaring leert dat bezoekers eerder komen als ze zich vooraf hebben ingeschreven en in 2021 met time-slots. Dit leidt tot een serieus gericht publiek.
De locatie wordt in Noord-Amerikaanse sfeer ingericht. Voor het hotel staan twee campers waarin bezoekers een kijkje kunnen nemen. Ook kunnen bezoekers gedurende de dag gratis presentaties volgen over vele reisbestemmingen.

De website www.usacanadareisbeurs.nl is een portaal van alle leveranciers aan de USA & Canada Reisbeurs, voor consumenten, die er nu in Nederland georganiseerd wordt. De website wordt doorlopend aangepast.

Bekijk dit filmpje voor een terugblik op de beurs:

Organisatie

ITN Marketing verzorgt de complete organisatie, marketing & PR van dit b2c event.

  • In het voorjaar 2021 volgt meer informatie over de inschrijving voor de beurs als leverancier.
  • Voor overige vragen kun je altijd contact met ons opnemen.