USA & Canada Reisbeurs

De grootste Noord-Amerika reisbeurs voor consumenten in Nederland komt weer in het najaar van 2021!

 

Zaterdag 30 oktober en zondag 31 oktober 2021

De reisbeurs in 2019 was een succes! Verspreid over twee dagen zijn er ruim 1800 consumenten langs geweest om hun droomreis te plannen. De USA & Canada Reisbeurs hebben we in 2020 moeten overslaan vanwege Corona. Nieuwe perspectieven bieden de mogelijkheid om de beurs in het najaar weer te laten plaatsvinden. We gaan ervan uit dat we een een volwaardige USA & Canada Reisbeurs kunnen organiseren. De datum is bekend en binnenkort zullen we ook de locatie op onze website vermelden.

_______________________________

Op deze gespecialiseerde beurs informeren en inspireren de reisorganisaties geïnteresseerde bezoekers over de talloze reismogelijkheden in Noord-Amerika.
De deelnemers bestaan dit jaar uit een kleine groep die heel graag het persoonlijke contact opzoeken om gezamenlijk de consumenten te motiveren en stimuleren hun droomreis waar te maken en informatie te geven. Nu bestaat ze uit verkeersbureaus, reisorganisaties, luchtvaart- en treinmaatschappijen en camperverhuur-bedrijven.

Om een product tijdens de beursdagen extra te promoten is er een mogelijkheid om presentaties te geven voor de bezoekers.
Bezoek voor meer informatie en de deelnemerslijst van 2019 onze website www.usacanadareisbeurs.nl. Er is ook een speciale Facebook pagina.

 

Doelgroep

Terugblik: In 2019 zijn er ruim 1800 consumenten vanuit verschillende delen van het hele land geweest, om informatie in te winnen en reizen te boeken. Als leverancier krijg je bij deze consumentenbeurs de kans om in gesprek te komen met een grote groep potentiële klanten. Het aantal aanvragen en boekingen na de beurzen bleek hoog bij navraag bij leveranciers.
Ze hebben vaak de keuze al gemaakt om binnen afzienbare tijd naar de USA of Canada op vakantie te gaan. Voorwerk hebben ze gedaan via internet of via ‘social influencers’.

Wij vragen voor deze beurs een laagdrempelige entree met kortingstaffels.
Ervaring leert dat bezoekers eerder komen als ze zich vooraf hebben ingeschreven. Dit leidt tot een serieus gericht publiek.
De locatie wordt in Noord-Amerikaanse sfeer ingericht. Voor het hotel staan twee campers waarin bezoekers een kijkje kunnen nemen. Ook kunnen bezoekers gedurende de dag gratis presentaties volgen over vele reisbestemmingen.

De website www.usacanadareisbeurs.nl is een portaal van alle leveranciers aan de USA & Canada Reisbeurs, voor consumenten, die er nu in Nederland georganiseerd wordt. De website wordt doorlopend aangepast.

Bekijk dit filmpje voor een terugblik op de beurs:

Organisatie

ITN Marketing verzorgt de complete organisatie, marketing & PR van dit b2c event.

  • In het voorjaar 2021 volgt meer informatie over de inschrijving voor de beurs als leverancier.
  • Voor overige vragen kun je altijd contact met ons opnemen.