Travel Inspires

What will be your goal?

You can't change the wind but you can adjust your sails

Believe in your own course

Over Ons

Wij zijn een klein team en werken met een vaste groep free-lancers. Voor diverse relaties werken wij met veel plezier en waarborgen wij onze kwaliteit.

Wij zijn ervan overtuigd dat de beleving van reizen veel inspiratie geeft en bijdraagt aan een positieve levenshouding en een open mind!

Karin Gomes

Karin Gomes heeft een hotel marketing, sales & PR achtergrond en is werkzaam geweest in binnen en buitenland voor grote internationale hotel ketens in diverse marketing, sales & PR functies. In 1988 heeft Karin haar eerste bedrijf gestart: Target Benelux. In 1993 is daar Inside Travel News bijgekomen, het huidige ITN Marketing – International Tourism Network Marketing.
Karin is avontuurlijk ingesteld en geniet van het leven door regelmatig te reizen over land en op het water. Haar levensmotto is: “If you can dream it, you can do it!”

Contact:
+31 (0)6 54 706 924
Skype: klm.gomes

Fanny van Doorn

Fanny van Doorn heeft een leisure- en marketingcommunicatie achtergrond en heeft gewerkt bij verschillende bedrijven, zowel profit als non-profit. Zij zorgt voor een frisse wind met haar (nog maar) 8 jaar ervaring in de Leisure industrie.

Fanny is een reislustig persoon, probeert intercontinentale reizen af te wisselen met prachtige Europese roadtrips en stapt ieder jaar ook op het snowboard! “Ik verbreed graag letterlijk mijn horizon!”

Contact:
+31 (0)6 20 074 032
Skype: Fanny van Doorn